DIN PROFESJONELLE RENHOLDSPARTNER
Ta kontakt!   Se våre tjenester   Klima og Miljø

 

Profesjonell Renholdspartner

 

 Eksponeringsservice AS er et firma som holder til i Vestfold. Vi har spesialkompetanse innen ulike former for gulvbehandling og totalrenhold innen dagligvarebransjen, ferger, samt kontor- og industrilokaler..

Eksponeringsservice er godkjent av Arbeidstilsynet og er oppført under godkjente renholdsbedrifter på www.arbeidstilsynet.no.

NOEN AV VÅRE FORNØYDE KUNDER

Hva Vi Kan Gjøre For Deg

R

Gulvsliping

Vi benytter oss av et amerikansk system: Pioneer Eclipse, som er verdensledende innen gulvbehandling og gulvsliping. Dette komplette systemet består av både maskiner og pads med mikroskopiske diamanter

For sliping og vedlikehold av gulv bruker vi kun rent vann og ingen kjemikalier. Med Pioneer Eclipse systemet gjør vi derfor dine kjedelige og utslitte gulv rene og skinnende på en miljøvennlig måte!

R

Daglig renhold

Renhold er en viktig faktor for trivsel og økt produktivitet. Regelmessig renhold utføres etter deres ønske og behov. Vi foretar en nøye befaring og sammen med dere skreddersyr vi et unikt renholdsprogram basert på ønsker og anbefalinger.

For å levere et godt resultat benytter vi oss av maskiner og utstyr av meget høy kvalitet som takler mekanisk renhold. Med tanke på miljøet gjør dette at vi kan bruke minimalt med kjemikalier og i hovedsak kun bruke rent vann i den daglige renholdsprosessen.

R

Boning

Oppskuring, boning og polering av gulv utfører vi med et amerikansk system: Pioneer Eclipse, som er verdensledende på dette området. Dette komplette systemet med både propanmaskiner, oppskuringsmaskiner og produkter som hører sammen, gir et meget godt resultat.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Vi foretar en nøye befaring og sammen med dere skreddersyr vi et unikt renholdsprogram basert på ønsker og anbefalinger.

Kontakt oss